Living Modulair Excellent

Met de Hillhout Living Modulair Excellent stel je eenvoudig je eigen overkapping samen. De living Modulair is voorzien van gelamineerde staanders 12x12cm. Bovendien is de Living uitgevoerd met zware schoren van 9x9cm en ingekeepte gordingen en ringbalken. Al het vurenhout in de Hillhout Living Modulair is geïmpregneerd zodat deze lang meegaat. De breedte en dieptematen zijn inclusief het dakoverstek van 20cm. De dakbedekkking is Epdm-rubberfolie en word geleverd incl. lijm en hemelwaterafvoer. Alle zijden van de Hillhout Living Modulair zijn eenvoudig gedeeltelijk of helemaal dicht te maken met wandelementen, deurelementen en extra staanders.

Naast de rechthoekige Livings is er ook een Living Modulair Hoekmodel, Ideaal voor in de hoek van je tuin.

Kies je bijpassende wandelementen, met bijvoorbeeld het wandelement met klein raam, het geeft voldoende lichtinval, terwijl je privacy gewaarborgd blijft.

Maak je Hillhout living deels open en deels gesloten voor een speels karakter. gebruik het Hillhout countryhek voor een "open begrenzing".

De Hillhout Excellent overkappingen, voor buitenmensen die van elk seizoen willen genieten.

I.v.m. de grote vraag naar tuinhoutproducten, is het mogelijk dat de levertijd van bepaalde artikelen kan oplopen tot meerdere weken, informeer a.u.b. per mail voor levertijd info.