Urban Living Excellent

Deze strak vormgegeven Hillhout overkapping past bij een moderne "stadse" tuinstijl. De Urban Living sluit naadloos aan op het bestaande Living Modulair systeem, dit betekent dat alle wandelementen, deurelementen en bijvoorbeeld het countryhek hier in kunnen worden geplaatst. De staanders zijn vervaardigd uit gelamineerde vurenhouten palen van 12x12 cm. Het dak word geleverd inclusief aluminium daktrim, de dakbedekking van Epdm-rubberfolie, een verticale dakdoorvoer en hemelwaterafvoer.

De Hillhout Urban Living Excellent Overkappingen zijn ook als aanbouw leverbaar. Deze Hillhout overkappingen kun je tegen een andere Urban living aanbouwen, of tegen de bestaande
muur van je huis of schuur.

Bepaal zelf jouw indeling of type wand, er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk.

De Urban Living Excellent is de Hillhout overkapping met de meest moderne uitstraling. De strakke vormgeving van de overkapping zonder overstek of grote schoren maakt dat de Urban Living in de meest moderne tuin helemaal thuis is.
De Hillhout Urban Living is ook van overkapping uit te breiden naar modern tuinhuis. Door gebruik te maken van de Moduliar wandelementen kun je naar eigen inzicht de zijdes van de overkapping dicht zetten, dit kan met geheel gesloten panelen, maar ook met de Modulair panelen met een raam. Als deur is er keuze uit gesloten enkele en dubbele deuren en uitvoeringen met glas.
Een glazen schuifwand al dan niet in combinatie met wandpanelen is ook mogelijk. Als je hierbij advies wil hebben, kom dan gerust langs of stuur een mailbericht.