De Hillhout overkapping Grasshopper

19 Maart, 2017, in Hillhout overkappingen

De Hillhout overkapping Grasshopper

Als je op zoek bent naar een niet al te grote overkapping voor in je tuin, maar toch ruim genoeg om lekker in te kunnen zitten, neem dan zeker de Hillhout overkapping Grasshopper in overweging. De Grasshoppers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Deze Hillhout overkapping is eenvoudig in elkaar te zetten, is degelijk gemaakt, en bied veel waar voor je geld.
De Hillhout vrijstaande overkapping Grasshopper is verkrijgbaar in 2 afmetingen. De kleine overkapping (art. nrs. 51230,52230,53230) heeft een funderingsmaat van 203 x 294cm. De grotere Grasshopper (art. nrs. 51235,52235, 53235)  heeft een afmeting van 294 x 303cm. Standaard word de Hillhout Grasshopper geleverd zonder wanden. Er zijn bijpassende wanden te bestellen voor in de achterkant en zijkanten. Ook is het mogelijk een korte zijwand in de overkapping te monteren.
Bij de plattegrond-tekening die je bij de productomschrijving vindt, staat aangegeven met een a,b,c of d welke wand in de Grashopper overkapping van je keuze past.
De wanden van de Grasshopper bestaan uit 28mm dikke blokhutprofielen, en deze schuif je makkelijk in het meegeleverde houten U-profiel.
Als je geen gebruik wil maken van de standaard wanden, staat het je natuurlijk vrij om zelf een wand te maken met het losse Hillhout tuintimmerhout.
Naar keuze is deze Hillhout Grasshopper te bestellen in een onbehandelde, een bruin geïmpregneerde of een groen geïmpregneerde uitvoering.
De Grasshopper heeft palen van 8.8x8.8cm, stevige schoren van 4,3x 12cm, degelijke gordingen van 4,3x14,5cm en boeiplanken van 2,8cm dik met een afdeklijst. In plaats van de afdeklijst kan je als optie ook een aluminium daktrim (art. nrs. 40091,41100) bijbestellen. De dakbedekking op de Grasshopper overkapping is van Epdm-rubberfolie, welke compleet met lijm en dakdoorvoer meegeleverd word.
De Grasshopper overkapping kan met paalvoeten (art. no.19027) op een terras of bestrating vastgezet worden, of bijvoorbeeld op betonpoeren gemonteerd worden.