De Hillhout Living Modulair Overkapping

10 Maart, 2017, in Hillhout overkappingen

De Hillhout Living Modulair Overkapping

Met het Hillhout Living Modulair overkapping systeem stel je je eigen overkapping eenvoudig samen. Het modulair is systeem is uitgebreid en compleet.
Het begint met kiezen van een basispakket. De Living Modulair basispakketten zijn er in diverse rechthoekige afmetingen, en als een hoekmodel overkapping, ideaal voor in de hoek van je tuin. De basis voor het Living Modulair Excellent is gemaakt met gelamineerde staanders van 12x12cm, door het lamineren van het hout, word dit steviger, en blijft het hout mooi recht. De schoren zijn 9x9cm en de gordingen en ringbalken zijn netjes ingekeept. Al het gebruikte hout in deze Hillhout overkappingen is geïmpregneerd vurenhout. Het dak heeft een overstek van 20cm, de dakbedekking is een Epdm-rubberfolie, die u makkelijk met de bijgeleverde lijm op het dak vastlijmt. Ook word een hemelwaterafvoer bijgeleverd.
Tussen de palen van de Hillhout Living Modulair overkapping kun je met de extra staanders (art. no. 721441) en wandpanelen, deurelementen, en het Countryhek de Living geheel naar eigen inzicht compleet maken.
De wandelementen zijn er in Design en Basic uitvoering. De Design elementen hebben een fijne designprofilering, en de Basic elementen zijn gemaakt met gladde planken. Je kan een keuze maken uit een dicht element, 2 elementen met verschillende afmetingen ramen met plexiglas, en een wandelement met shutters.
De deurelementen voor deze Hillhout overkapping bieden keuze uit een enkele of dubbele deur, en deuren met glas of geheel gesloten.
Een coutryhek 101 (art.no. 597280) is natuurlijk ook tussen de staanders te plaatsen. 

Als je helemaal uit de wind wilt zitten onder je Modulair overkapping, dan kun je bij Hillhout terecht voor een passende glazen schuifwand (art. no. 12880).
Dan geniet je in alle seizoenen van je Living en je tuin.