Over Hillhout Tuinhout

De Tuinhoutexpres is erkend Hillhout dealer.
En één van de grootste Hillhout dealers van Nederland! Als Hillhout dealer leveren we de Hillhout tuihout producten door heel Nederland. Dus: zit er geen Hillhout dealer bij je buurt? geen nood, Tuinhoutexpres brengt alle Hillhout producten bij je thuis.

Over Hillhout:

Kwaliteit:

De Hillhout producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Iedere productiefase kent daarom een strenge controle op maatvoering, constructie, beschadiging, verpakking en wijze van transport. Daarom heb je met de producten van Hillhout de zekerheid dat je een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig tuinhoutproduct in je tuin haalt. Hieronder een aantal aandachtspunten betreffende onze producten.

Afmeting / Constructie:
Alle maten zijn bij benadering aangegeven. Hout is een natuurproduct en daarom nooit exact wat betreft maatvoering. Constructiewijzigingen zijn voorbehouden.

Maatwerk:
Een andere afmeting of indeling van een living, tuinhuis of blokhut nodig? Geen probleem. Hillhout verzorgt ook maatwerk. Maak een duidelijke omschrijving en schets van je specifieke wensen en mail deze naar ons toe, of bespreek dit met uw Hillhoutdealer. U ontvangt dan een prijsopgave.

Kleur:
De kleuren van onze producten kunnen afwijken van de kleuren op de foto's. Hout is een natuurproduct en dus niet kleurvast. Bovendien wordt ons zachthout verduurzaamd (geïmpregneerd), wat van invloed is op de houtkleur. Hout kan onder invloed van het weer en door vochtdoorslag gaan verkleuren. Om dit te voorkomen kun je onze producten beitsen of schilderen. Laat je hierbij adviseren door de vakhandel. Op onze website vind je diverse sfeerfoto's met inspirende voorbeelden van geverfde producten.

Service:
Hillhout staat bekend om haar hoogwaardige serviceverlening. Al tientallen jaren zijn onze speerpunten "Inspiratie, Innovatie, Kwaliteit en Service." Voor elke specifieke vraag en voor advies kunt u bij ons terecht.

Hoe herken je de zekerheid van Hillhout:
Heel eenvoudig aan het Hillhout logo! Zie je bij of op het product ons Hillhout logo staan dan weet je zeker dat je te maken hebt met een product van topkwaliteit met een unieke vormgeving.
Op de Hillhout basic collection producten zelf staat geen Hillhout logo.

Waar staat Hillhout voor:
Hillhout staat voor design met een mooie en moderne vormgeving. Een Hillhout product is een kwaliteitsproduct met een nette afwerking. We gebruiken kwalitatief goed hout uit verantwoord beheerde bossen en gebruiken waar mogelijk RVS schroeven. Een geïmpregneerd Hillhout product is altijd onder KOMO keurmerk verduurzaamd.