Blokhut met zadeldak

Hillhout heeft een compleet assortiment blokhutten met zadeldak. De meeste traditionele Hillhout blokhutten met zadeldak zijn uitgevoerd in 28mm dik noord-europees vurenhout, en voorzien van hoogwaardige strakke hoekverbindingen. De Hillhout blokhutten worden geleverd met degelijke deuren voorzien van echt glas, met clinderslot en goede scharnieren.
Je kan je Hillhout blokhut blank onbehandeld geleverd krijgen, maar dan zal je deze wel zo snel mogelijk moeten beitsen. Als je je Hillhout blokhut groen of bruin geïmpregneerd besteld, dan heeft deze de eerste bescherming al te pakken, het is wel aan te raden , de blokhut na verloop van tijd alsnog te beitsen of verven voor een langere levensduur.

De traditionele zadeldak blokhutten zijn er in diverse afmetingen. Bij Hillhout kan je de keuze maken of je je blokhut onbehandeld besteld, of in de fabriek geïmpregneerd in groene of bruine kleur. Het is ook mogelijk voor andere deuren, of een deur met een andere draairichting te kiezen. Om je Hillhout blokhut helemaal compleet te maken, kun je bij de categorie "accessoires tuinhuis en blokhut" onder andere blokhutvloeren en goten vinden.