Overkappingen

Hoe ontspannen kan het leven zijn?

Rustig thuiswerken in de tuin, eindelijk alle tijd om dat boek uit te lezen, alle ruimte voor een uitbundig kinderfeestje en natuurlijk alle mogelijkheden om de gasten in de watten te leggen met een verrassende outdoor cooking...
Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos met een overkapping van Hillhout.

Genieten van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond, een kleurrijke herfstdag of één van de eerste sneeuwvlokken!
Dat kan allemaal onder een luxe overkapping van Hillhout. Uitgevoerd met de optionele glazen schuifwanden krijgt bijvoorbeeld de Hillhout Urban Living Excellent wel een zeer Exclusieve uitstraling.

Je verlengt het tuinseizoen met een Hillhout overkapping, zet er een mooie tuinset onder, of een buitenkeuken, ook een sfeervolle buitenhaard zien we steeds vaker in een overkapping.

Zelf een Hillhout overkapping samenstellen doe je op de configurator: Klik hier om naar de Hillhout configurator te gaan.

De Hillhout overkappingen kunnen zowel tegen je huis als op zichzelf in de tuin geplaatst worden. 
Als je een Hillhout overkapping tegen je huis plaatst vergroot je tegen geringe kosten het leefgenot in huis.
Je laat makkelijk de spullen staan onder je overkapping. Ze staan droog en beschermd tegen de weersinvloeden.

Plaats een Hillhout overkapping op zichzelf staand in de tuin op een plek waar je s'avonds laat de zon in je tuin krijgt, en geniet langer van de dag.

Veel overkappingen worden ook praktisch ingezet voor extra bergruimte of stalplaats voor fietsen.

Hillhout biedt je veel keuzes in een veranda als overkapping. Verschillende houtsoorten en een keuze in de soort lichtdoorlatende platen zorgen ervoor dat er altijd een Hillhout veranda is die bij je past.