Tuintimmerhout

Je maakt het met het tuintimmerhout ofwel constructiehout van Hillhout. Of het nu de schutting is, die je altijd al naar eigen inzicht wilde maken. Of een compleet tuinhuis met veranda, inclusief vlonder en schommelmogelijkheid voor de kinderen, het is mogelijk met het tuintimmerhout van Hillhout. Je hebt niet alleen de keuze uit een enorm assortiment aan afmetingen hout, maar ook nog eens aan diverse houtsoorten. Een combinatie van die houtsoorten is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Maak zelf je mooie schutting met planken om en om. Stel hardhouten palen in de grond, niet t ever uit elkaar, dan word je schutting lekker stevig. Bepaal of je midden europees geïmpregneerd hout, scandinavisch vuren, douglashout of hardhout gebruikt als planken. Houdt de tussenafstand van de planken niet te ver uit elkaar voor een schutting die privacy geeft, en gebruik RVS schroeven voor de montage. Je maakt het met Hillhout.

Er is geen standaard schuur die aan de afmeting en eisen voldoet zoals jij hem hebben wilt, dus je bouwt zelf je schuur.
Een hardhouten lat op grond, een frame van scandinavisch vurenhouten regels en mooie rabatdeeltjes er tegenaan.
De kant en klare Hillhout glasdeur stel je eenvoudig in de wand, en een raam erbij voor wat extra licht. Zware regels als dakbalken, het vurenhouten dakbeschot erop, en afwerken met dakshingles. Die is klaar. Nu nog zelf een kapschuur bouwen van douglashout?