Douglas Veranda Classic

De Douglas Veranda Classic
Verander je terras in een sfeervolle buitenkamer met de Douglas Veranda Classic. Douglashout heeft een warme uitstraling en is daarom bij uitstek geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer buiten. Daarnaast is het één van de duurzaamste houtsoorten van Europa. De Douglas veranda is zeer robuust door het gebruik van gelamineerde staanderd van 14x14cm en gelamineerde liggers van 5.8x14cm. Het dak van de Douglas Veranda Classic is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de kleuren helder of opaal. De douglas veranda word compleet geleverd met een dakgoot. Losse schoren worden bijgeleverd.

Op aanvraag is de Douglas veranda classic ook geimpregneerd of in kleur leverbaar.

Met de Woodvision Douglas Veranda Classic verleng je als het ware je huiskamer. Wanneer je de veranda tegen de achtergevel van je huis plaatst krijg je er een behoorlijk aantal meters woonruimte bij.
Je kan ervoor kiezen de zijwanden geheel dicht te maken of een wand met een raam er in te plaatsen.
Aan de voorzijde kun je een balkonhek plaatsen of een glazen schuifwand, dan zit je lekker uit de wind.
Verwen jezelf met een heater onder het dak, en je wilt nooit meer weg onder je Woodvision veranda vandaan.

De Woodvision Veranda Douglas Classic is natuurlijk ook op een andere plaats in de tuin tegen een muur of schuur te plaatsen. Doordat het verandadak uit transparante platen bestaat, blijft het lekker licht onder het dak.
Je hebt keuze uit heldere platen die al het licht doorlaten, of opaal kleurige dakplaten, waar wat minder licht doorheen komt.