Bloembakken

Hillhout bloembak

De Bloembakken van Hillhout, voor groenliefhebbers met oog voor alles dat groeit en bloeit.
Maak je tuin af met de eigentijdse bloembakken van Hillhout.
De verschillende bloembakken hebben allen hun eigen uitstraling, Je kan combineren met de diverse bloembak-lijnen, of met de verschillende grootes van de bloembakken.
Breng meer kleur in de tuin door de bloembakken te beitsen in een felle kleur, of kies voor een witte kleur welke rust geeft.

De Hillhout bloembakken kennen vele voordelen. De bloembakken zijn verplaatsbaar, je kan dus spelen met de ruimte en met het groen in je tuin. Ook kunnen er stukken van de tuin worden afgezet, of geaccentueerd worden met opvallende bloembakken. Planten of bloemen in een Hillhout bloembak kunnen niet gaan "woekeren" door de tuin, de plant of bloem blijft in de bak. Op dakterrassen waar verankering in de vloer niet mogelijk is, en privacy toch gewenst is, kunnen de Hillhout bloembakken als verzwaring voor een schutting of trellisscherm gebruikt worden. De Hillhout bloembakken kunnen ook in binnenruimtes neergezet worden, het hout heeft een warme uitstraling, zeker in combinatie met mooie groenblijvende planten of bloemen.