Blokhutten

De voordelen van de Hillhout blokhutten:

De deuren van de Hillhout 28, 34, en 40mm dikke blokhutten hebben geen dorpel, hierdoor word de instap gemakkelijker en kunnen bijvoorbeeld fiets, kruiwagen en grasmaaier zonder problemen de Hillhout blokhut in gereden worden.

De Hillhout blokhutdeuren in de blokhutten van 28, 34 en 40mm dikte hebben altijd een deurhoogte van 193cm en een platte drempel voor problemmloze instap, m.u.v. de schuifdeuren.

De latten aan de achterzijde van de Hillhout deuren zijn demontabel. Hierdoor kunt u de ramen en deuren na de opbouw van de Hillhout blokhut plaatsen.
De deuren zijn 34mm dik.

De gebruikte houtsoort in de Hillhout blokhutten in Vurenhout.

De Hillhout blokhutten zijn blank, onbehandeld, of geïmpregneerd in een groene of bruine kleur leverbaar. Je kan zelf je keuze maken.

De Kozijnen van de Hillhout blokhut deuren zijn standaard geschikt voor houtdiktes 28 en 40mm.

Alle Ramen en deuren van de 28, 34 en 40mm dikke Hillhout blokhutten worden met echt glas geleverd.

Standaard worden de Hillhout blokhutten met groene shingles geleverd. Rode, zwarte, grijze of bruine shingles zijn zonder meerprijs ook mogelijk.

De geïmpregneerde Hillhout blokhutten worden bij Hillhout zelf geïmpregneerd, zo weten we dat het op de juiste manier gebeurd. Ook is de levertijd zo sneller.

De Hoogwaardige 4-plus Hoekverbindingen bij de Hillhout blokhutten is scherp doordacht en veelvuldig getest.  De 4-plus hoekverbinding geeft een zeer stabiele blokhut en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde en perfect passende wandbalken, waarbij alle verbindingen goed hechten, en het hout van de blokhut niet uitdroogt.

Je Hillhout blokhut kan geleverd worden met dakgootset als optie.

Het dakoverstek bij de Hillhout blokhutten is ongeveer 25cm.

Als je een vloer besteld bij je Hillhout blokhut, dan zijn de geïmpregneerde fundamentsbalken niet meer nodig.

Tip: Zorg ervoor dat de ondergrond waar je Hillhout blokhut komt te staan waterpas is, en net boven het niveau in de tuin, zodat er geen regenwater richting de blokhut stroomt.