Hillhout Basicschermen schutting

1 Mei, 2017, in Hillhout schuttingen

Een dichte Hillhout schutting van topkwaliteit maak je met de Basicschermen Excellent. De Hillhout Basicschermen zijn gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. De glad geschaafde planken zijn voorzien van mes en groef en gemonteerd in een raamwerk. De gebruikte bevestigingsmaterialen zijn van Rvs. De Basicschermen zijn aan beide kanten precies gelijk, en dus even mooi. In het Hillhout assortiment is voor het maken van een schutting een scherm van 180x180 cm en een half scherm van 90x180 aanwezig. Ook is er een deur met een breedte van 100cm.

Met deze Hillhout basicschermen maak je een geheel dichte schutting en dez vangt veel wind. Het is dan ook belangrijk stevige palen te gebruiken. Vuren palen van 8,8x8,8cm hebben een zelfde kleur als de schermen. Als contrast is het ook mogelijk een hardhouten paal of een betonpaal te gebruiken voor je schutting. Bij het gebruik van betonpalen is het ook mogelijk een betonplaat onder de schermen te plaatsen, zo blijft het scherm mooi van de grond af, en zijn kleine hoogteverschillen in de tuin op te vangen.

Als je overweegt een overkapping in je tuin te plaatsen, overweeg dan een Hillhout Living, hierin passen de wandelementen Basic, welke gemaakt zijn met dezelfde planken en raamwerk als de Basicschermen. Zo kun je wellicht je schutting mooi combineren of over laten lopen in je overkapping.

Wanneer je de Hillhout Basicschermen toch iets té strak vind qua uitstraling, neem dan een kijkje bij de Designschermen, deze hebben een profilering die monder strak aandoet. 

Vanwege extreme drukte en problemen met beschikbaarheid en aanvoer van tuinhoutmaterialen kunnen wij op dit moment helaas geen bestellingen meer aannemen. Mijn excuses voor dit ongemak. Paul van Nobelen, eigenaar Tuinhoutexpres