Hillhout composiet schuttingen

18 Februari, 2017, in Hillhout schuttingen

Hillhout composiet schuttingen

Voor wie houdt van een strakke eigentijdse schutting heeft Hillhout composiet schermen in het assortiment. De composiet schermen worden geleverd als een bouwpakket.
Het bouwpakket bestaat uit een frame wat je tussen palen of muurtjes kan plaatsen. Als het frame gemonteerd is, kan je vanaf de bovenkant de composietplanken er in laten zakken. Zo bouw je dan je eigen composiet schutting. Het is mogelijk om de bijpasende Aluminium palen te gebruiken om je schutting te bouwen, maar houten palen, betonpalen of montage tussen 2 gemetselde muurtjes is natuurlijk ook mogelijk.
In de composietschermen kun je ook een decoratiepaneel of een decoratiestrip monteren, dit geeft een extra fraaie uitstraling aan je schutting.

Als je de keuze hebt gemaakt voor een composiet schutting, komt daarna de keuze voor de kleur. De Hillhout composiet planken zijn er in een grijze, bruine en antracietkleur.
bij de grijze en antraciet kleur is er ook nog de optie om voor een houtmotief te kiezen.

De composietschermen zijn aan beide zijdes gelijk, dus de schutting heeft 2 dezelfde mooie kanten. Met de losse planken en het profielenset zijn ook passchermen te maken, zodat je schutting perfect op de afmeting van je tuin aansluit.
Vanzelfsprekend ontbreekt bij dit product ook de poortdeur niet. Hillhout zorgt er altijd voor dat je een complete schutting neer kunt zetten!