Hillhout Excellent tuinhout

1 Mei, 2017, in Hillhout Excellent producten

Hillhout Excellent tuinhout

De Hillhout Excellent producten zijn in kwaliteit, innovatie en inspiratie de topproducten in het assortiment. De Excellent producten van Hillhout zijn gemaakt van hoogwaardig vuren of douglashout, en daar kan je het beste van verwachten. Het hout is verder uitgeselecteerd op kwaliteit, er zitten minder en kleinere knoesten in , het hout is mooi glad geschaafd, en met een ronde kant of velling afgewerkt. Wat betreft de bevestigingsmaterialen is er in de Hillhout Excellent producten zoveel mogelijk  gebruik gemaakt van roestvrije of roestbestendige materialen.

De decoratie en design speelt een belangrijke rol bij de Hillhout Excellent tuinhout producten. De tuinschermen, bloembakken, tuinmeubelen en tuinhuizen hebben een unieke uitstraling, en zitten degelijk in elkaar. Door gebruik te maken van slimme houtverbindingen is het bevestigingsmateriaal nauwelijks zichtbaar.
Tot in detail zijn de producten netjes en compleet uitgevoerd, een binnenzak bij de bloembakken, een aluminium daktrim op de overkappingen, en rubbervoetjes onder een werktafel.

Het mooie van de productlijnen in het Hillhout Excellent assortiment is dat deze doorlopen in het hele assortiment. De Hillhout Elan-lijn en Flux-lijn kennen zowel tuinschermen als bloembakken, en de Hillhout Basic en Design schermen Excellent komen overeen met de wandelementen voor de Excellent Livings.  

De meest bekende Hillhout Excellent producten zijn:
* Flux Excellent, tuinscherm, poortdeur en bloembakken met bijzonder effect door diverse breedtes planken.
* Designschermen Excellent, uniek designprofiel in tuinscherm en wandelement voor de Hillhout Livings.
* Basicscherm Excellent, gladde strakke uitstaling in tuinscherm en wandelemente voor de Hillhout Livings.
* Elan Excellent, in tuinschermen, een uitgebreid assortiment bloembakken en tuinwerktafel.
* Living Excellent, de Hillhout overkappingen die naar wens in te delen zijn.
* Douglas Excellent tuinhuizen en Veranda, uitgevoerd in duurzaam douglashout.