Hillhout Designscherm schutting

19 Februari, 2017, in Hillhout schuttingen

Hillhout Designscherm schutting

Hillhout Designscherm

De Hillhout Designschermen Excellent hebben een uniek designprofiel. Het designprofiel lijkt op hele kleine zweedse rabatdelen die gestapeld zijn. 
Met deze schermen maak je een schutting die geheel gesloten is, en toch een verfijnde uitstraling heeft.
Het voordeel van deze dichte Hillhout schutting is dat deze geen wind doorlaat, en ook geluiddempend werkt. Een voordeel kan ook zijn, dat de begroeïng uit een naastgelegen perceel niet door de schutting heen komt. Privacy in de tuin kan ook een goede reden zijn om de schutting te maken met de Hillhout Designschermen. 

De Designschermen zijn gemaakt van kwalitief hoogwaardig geïmpregneerd vurenhout en gemonteerd met Rvs bevestigingsmaterialen. De schermen kunnen eventueel geverfd worden in kleur naar keuze, de lijst een andere kleur geven dan de designprofiel planken geeft een leuk effect aan je schutting.
Het verven of behandelen van de schutting hoeft niet, als u er niets aan doet, word deze na verloop van tijd grijs.

Er is een Hillhout Designscherm in de afmeting 180x180cm en 90x180cm. De bijpassende Hillhout Designdeur is 100x180cm, en kan eventueel ook als passcherm in je schutting gebruikt worden.
Omdat de designschermen geheel dicht zijn, en dus veel wind vangen, adviseren wij palen te gebruiken van 8.8x8.8cm in geïmpregneerd vuren- of grenenhout, of om voor hardhouten palen van 8,5x8,5 te kiezen. De laatst genoemde hardhouten palen zijn de beste oplossing als je schutting veel wind vangt. Montage van de Hillhout designschermen is ook mogelijk tussen betonpalen of gemetselde muurtjes.

Als je bij je Hillhout schutting met Designschermen een berging of overkapping wil maken, met dezelfde uitstraling, kijk dan eens naar de Hillhout Livings.
De Living Modulair Excellent en de Urban Living Excellent kunnen dichtgezet worden met wand en deurelementen welke ook met het Designprofiel zijn uitgevoerd.