Hillhout Noviteiten 2017

19 Februari, 2017, in Hillhout nieuws

Hillhout Noviteiten 2017

De noviteiten 2017 van Hillhout, voor trendsetters met aandacht voor design!

Ook dit jaar komt Hillhout weer met een aantal nieuwe producten die de trend gaan zetten voor het komend tuinseizoen.

Als je een bijzonder tuinset in je tuin wil hebben, dan maak je met de Douglas Tuinset Riva een goede keuze!
De tuinset Riva is gemaaakt van duurzaam onbehandeld douglashout wat door haar mooie kleuren en vlamtekening een sfeervolle uitstraling geeft.

Vorig jaar introduceerde Hillhout de Flux bloembakken, dit jaar komen daar een Flux Excellent tuinscherm en deur bij. Het Flux scherm is gemaakt van geïmpregneerd vurenhouten latten in diverse breedtes. Het Hillhout Flux scherm heeft een open uitstraling, terwijl er toch geen doorkijk is.

Als uitbreiding op de Elan bloembakken-lijn is er nu voor 2017 een Elan bloembak uitgevoerd in Douglashout. Voor de liefhebbers van douglashout en duurzame producten.

Als sfeerelementen in de tuin zijn de Linne haardhoutberging en Deco werktafel Linne Excellent nieuw voor 2017. De Linne producten hebben een smaakvol design en zijn verrassend veelzijdig.

Voor bij de Hillhout Elan en Shuttersschermen in grijze kleur is nu op veler verzoek een paal in lichtgrijze kleur leverbaar. 

In het basic-assortiment van Hillhout zien we ook een aantal nieuwe producten, zoals in douglashout een reliëfhek, een zandbak, speeltoestel en een rozenpoort.
Ook voor de tuinliefhebber met groene vingers is het assortiment tuinwerktafels, minigardens en compostsilo's uitgebreid.

Alle Hillhout noviteiten 2017 staan inmiddels in onze webwinkel en zijn gemakkelijk te bestellen.