Hillhout noviteiten 2018

14 Januari, 2018, in Hillhout nieuws

Ook dit jaar introduceert Hillhout weer verrasende noviteiten die ons assortiment nog completer maken en voor u de keuze vergroten. We lichten er hier slechts een paar uit.

Het Hillhout spijlenhek en poort.
Door de verticaal geplaatste spijlen is uw tuin mooi afgesloten maar behoud het toch een open karakter.

De Hillhout Hillfence hekwerken.
Elegante metalen hekken en poorten. In combinatie met de bijpassende metalen palen creëert u een compleet en solide hekwekr met een fraaie strakke uitstraling.

Het Douglashout kleurloos geïmpregneerd.
Nieuw en uniek! Douglashout kleurloos geïmpregneerd, hiermee neemt de levensduur t.o.v. onbehandeld hout toe en blijft de kleur het dichts bij de originele douglas kleur. Ideaal voor afwerking met een transparante beits of coating.

Hillhout Douglas tuinset Xavi.
Zeer robuust en stijlvol! dat is de eerste indruk van deze bijzondere tuinset Xavi. Gemaakt van duurzaam douglashout, meer dan genoeg plek voor familie en vrienden.

Hillhout zitbank excellent.
Voor een romantisch plekje bij de vijver, in een hoekje van de tuin of op het terras. De combinatie van douglashout met antraciet kleurigen beton is uniek en staat als een huis.

Hillhout houten bloembakken
Ook dit jaar weer nieuwe modellen en uitvoeringen van de populaire bloembakkken.
De Elan bloembak is er nu in grijze kleur, en de Bloembak Flux is er nu ook in hardhouten uitvoering.

Douglas speeltoestel Tamarin.
Uw kinderen gaan uit zichzelf buiten spelen... Het Hillhout speeltoestel Tamarin is gewoon uitnodigend en past door het uitgekiende formaatje in iedere tuin.