Hillhout catalogus 2017

Hillhout catalogus


Binnenkort vind je hier de Hillhout catalogus van 2018.

Je vind hier de Hillhout catalogus van 2017. In de Hillhout catalogus 2017 vind je naast de vertrouwde Hillhout producten, alle noviteiten voor 2017.

Als officieel dealer van Hillhout tuinhout, bied de Tuinhoutexpres je de mogelijkheid, de Hillhout catalogus 2017 online te bekijken.

Hieronder vind je de Hillhout catalogus van 2017, het mooiste naslagwerk voor de beste tuininspiratie!
Alle artikelen in deze catalogus, staan ook in de webwinkel, en zijn online te bestellen.

Doordat de Hillhout catalogus zeer uitgebreid is, kan het laden enige tijd duren!

Hillhout Catalogus 2017 bekijken

Hillhout Catalogus 2017
Neem de tijd, en geniet van al het moois dat Hillhout je bied in de nieuwe catalogus voor 2017.
De Hillhout catalogus 2017 begint met de Hillhout Noviteiten. Ook dit jaar is Hillhout er weer in geslaagd een aantal innovatieve producten aan het assortiment toe te voegen.
De tuinset Riva in duurzaam douglashout, Flux Excellent schermen en poort, de elegante Elan terrasbloembak, en de Linne haardhoutberging en tuinwerktafel.

De eerst 41 pagina's van de Hillhout brochure 2017 zijn ingericht met het programma exclusieve Hillhout producten. Deze artikelen vindt u alleen bij de erkende Hillhout dealer terug.

Vanaf pagina 42 tot en met pagina 160! vindt u in de Hillhout catalogus 2017 het Basic- assortiment. Dit Basic assortiment is buitengewoon compleet.
Naast de diverse productgroepen vindt je hier ook een veelzijdig assortiment tuintimmerhout, in Eikenhout, geïmpregneerd Vuren- en Grenen- hout, hardhout en Douglashout.

De prijzen van alle artikelen staan in de catalogus vermeld. De prijzen op deze website zijn bij veel artikelen wat lager. Profiteer van dit voordeel en bestel online.

Heb je nog vragen over de Hillhout producten in deze catalogus? Neem dan contact op met dé Hillhout tuinhout dealer: De Tuinhoutexpres, via ons contactformulier.

In verband met het gewicht van de Hillhout catalogus 2017, en de daarbij komende verzendkosten, sturen wij deze niet op. Je bent wel welkom om een gratis exemplaar bij ons af te komen halen.