Hillhout catalogus 2020

In de Hillhout catalogus 2020 vind u het complete assortiment tuinhout inclusief alle noviteiten overzichtelijk terug.


Wij kunnen alle artikelen in de catalogus 2020 van Woodvision en Hillhout leveren, de prijzen staan ook vermeld bij alle artikelen in deze catalogus.

update 9-11-2020
I.v.m. de enorme wereldwijde vraag naar houtproducten , en daarmee gekoppelde hogere prijzen voor stamhout, hebben wij een prijsverhoging moeten doorvoeren, de prijzen in de catalogus zijn helaas niet meer actueel. De prijzen in de webwinkel kloppen wel.
Onze excuses voor het ongemak.


De Tuinhout catalogus van Woodvision en Hillhout 2020 zijn weer dikker dan vorig jaar.
In deze catalogus vindt u alle exclusive producten van Woodvision en Hillhout terug, alsmede de Basic Collection. De Basic collection is het basisassortiment dat buitengewoon compleet is.
Naast de diverse productgroepen vindt u hier ook een zeer veelzijdig assortiment tuintimmerhout.

Deze Combi-catalogus van Woodvision en Hillhout begint met het exclusieve assortiment van Hillhout, de noviteiten, en de gekende specifieke Hillhout producten.
Na het Hillhout assortiment volgen de exclusieve Woodvision producten. Ook weer met de noviteiten en o.a. de Douglasvision producten.
Daarachter komt het Basisassortiment. Als u vragen heeft over de artikelen in deze Woodvision en Hillhout catalogus 2020, dan horen wij dat graag!

U kunt natuurlijk ook een exemplaar van de catalogus gratis bij ons op komen halen, graag tot ziens!

I.v.m. de grote vraag naar tuinhoutproducten, is het mogelijk dat de levertijd van bepaalde artikelen kan oplopen tot meerdere weken, informeer a.u.b. per mail voor levertijd info.