Douglas Veranda Excellent

De Hillhout Douglas Veranda Excellent.
Verander je terras in een sfeervolle buitenkamer met de Hillhout Douglas Veranda Excellent. Douglashout heeft een warme uitstraling en is daarom bij uitstek geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer buiten. Daarnaast is het één van de duurzaamste houtsoorten van Europa. De Hillhout Douglas veranda is zeer robuust door het gebruik van gelamineerde staanderd van 14x14cm en gelamineerde liggers van 5.8x14cm. Het dak van de Hillhout Douglas Veranda Excellent is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de kleuren helder of opaal. Maak de Hillhout veranda compleet door gebruik te maken van een dakgoot. Losse schoren worden bijgeleverd.

Maatwerk is ook mogelijk bij de Hillhout Douglas Veranda Excellent, mail ons uw aanvraag.

Met de Hillhout Douglas Veranda Excellent verleng je als het ware je huiskamer. Wanneer je de veranda tegen de achtergevel van je huis plaatst krijg je er een behoorlijk aantal meters woonruimte bij.
Je kan ervoor kiezen de zijwanden geheel dicht te maken of een wand met een raam er in te plaatsen.
Aan de voorzijde kun je een balkonhek plaatsen of een glazen schuifwand, dan zit je lekker uit de wind.
Verwen jezelf met een heater onder het dak, en je wilt nooit meer weg onder je Hillhout veranda vandaan.

De Hillhout Veranda Douglas Excellent is natuurlijk ook op een andere plaats in de tuin tegen een muur of schuur te plaatsen. Doordat het verandadak uit transparante platen bestaat, blijft het lekker licht onder het dak.
Je hebt keuze uit heldere platen die al het licht doorlaten, of opaal kleurige dakplaten, waar wat minder licht doorheen komt.