Hillhout prijslijst

We hebben bij alle Hillhout producten op deze website de prijzen voor je gezet.
De Hillhout website van de Tuinhoutexpres is dus als prijslijst te gebruiken.
Bij veel populaire artikelen hebben wij de prijzen extra scherp gesteld.

In de digitale Hilllhout catalogus op deze site staan ook alle prijzen vermeld, deze is dus ook als Hillhout prijslijst te gebruiken. De aanbiedingsprijzen als op de site staan niet in de online Hillhout catalogus vermeld.

Er is veel aandacht besteed aan de Hillhout prijzen en de prijslijst, hierbij is goed gelet op een scherpe prijs zonder afbraak te doen aan de kwaliteit. Met Hillhout tuinhout bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit.

Als je een digitale Hillhout prijslijst wil ontvangen, dan kan dat. Hierin staan dan artikelnummer, omschrijving en adviesprijs vermeld, zonder afbeeldingen. Voor zakelijke afnemers zoals hoveniers en aannemers kunnen we ook een Hillhout prijslijst met prijzen exclusief btw per mail versturen.

Alle prijzen van de Hillhout artikelen in deze webwinkel zijn inclusief btw.

Vanaf een orderbedrag van €600,- brengen we je bestelling kosteloos bij je thuis. Bij orders onder de €600,- rekenen wij een transportbijdrage van €45,-

Wil je een artikel op maat laten maken, of heb je grote hoeveelheden nodig? Vraag dan een prijs aan via ons mailadres: info@hillhouttuinhout.nl of via het contactformulier.