Hillhout Excellent

In de Hillhout excellent collectie tref je de beste en meest innovatieve Hillhout tuinhout producten aan.

Hillhout excellent staat voor design met een mooie en moderne vormgeving. Een Hillhout product is een kwaliteitsproduct met een nette afwerking. We gebruiken kwalitatief goed hout uit verantwoord beheerde bossen en gebruiken waar mogelijk RVS schroeven. Een geïmpregneerd Hillhout product is altijd onder KOMO keurmerk verduurzaamd. 

De Hillhout zekerheid herken je aan het Hillhout logo! zie je op of bij het product ons Hillhout logo staan dan weet je zeker dat je te maken hebt met een product van topkwaliteit met een unieke vormgeving.

Alle Hillhout Excellent producten staan al jaren voor dé topkwaliteit hout en afwerking in het beste design. Veel gekopieerd maar nooit ge-evenaard in kwaliteit. Dat begint bij de selectie van het hout voor de Excellent producten. Net even strenger zijn bij het selecteren, opletten dat er niet te grote knoesten in het hout zitten, en alleen perfect geschaafd hout gebruiken. De Hillhout Excellent producten worden zoveel mogelijk met hoogwaardig RVS bevestigingsmiddelen gemonteerd.  
Hillhout impregneerd de Excellent houten producten zelf, onder KOMO-keur, dus ook dat zit goed.
Als je dan kijkt, naar de prijs, en hoeveelheid hout die je daar voor krijgt, tesamen met de designuitstraling, dat is helemaal niet gek. Hillhout Excellent, de naam zegt genoeg.