WoodvisionHet Woodvision basisassortiment is buitengewoon compleet. Naast de diverse productgroepen overkappingen, omheiningen, tuinmeubilair en decoratie, bloembakken en speeltoestellen, vind u een uitgebreid en zeer veelzijdig assortiment tuintimmerhout in hardhout, duurzaam douglashout, en geimpregneerd grenen en vurenhout.

Bij Woodvision voldoet al het geïmpregneerde hout aan de KOMO-voorwaarden, waardoor het langduriger beschermd is tegen schimmel en houtrot. Het hout word geïmpregneerd in eigen beheer, door middel van de vacuüm- en drukmethode.

De Woodvision speeltoestellen voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen.

Veel Woodvision producten hebben een PEFC of FSC keur, het PEFC keurmerk waarborgt een milieuvriendelijk. een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. Het FSC-keurmerk staat voor producten uit goed beheerde bossen.

I.v.m. de grote vraag naar tuinhoutproducten, is het mogelijk dat de levertijd van bepaalde artikelen kan oplopen tot meerdere weken, informeer a.u.b. per mail voor levertijd info.